HU
Magyar
HU
Magyar
GB
English
​​MedWorkS
Minden egy rendszerben
Példa cím
Lorem ipsum

Termékek

A MedWorkS egy teljes körű integrált informatikai rendszer, amely egyedülálló módon támogatja az egészségügyi intézmény teljes orvos-szakmai területét: így a járó-, fekvő-, kúraszerű ellátáson kívül, a gondozói-, diagnosztikák-, a labor-, a gyógyszertár-, illetve osztályos gyógyszerelés folyamatait is.


A PharmaGlobe gyógyszertári program a szakmai és gazdasági funkciók együttes kezelésével támogatja a gyógyszerbeszerzések és felhasználások naprakész menedzselését, folyamatos monitorozását.


A LabWorkS laboratóriumi informatikai rendszer tökéletesen kiszolgálja a laboratóriumi tevékenységeket és a legmagasabb laborszakmai igényeket, legyen szó országos intézetről, több telephelyes megyei kórházról, vagy önálló rendelőintézetről.​


A MedWorkS rendszer MedBakter modulja olyan egységes, integrált mikrobiológiai, információs és szakértői, adatnyilvántartó és elemző informatikai rendszer, amely kielégíti a mikrobiológia valamennyi szakágának (bakteriológia, mikológia, parazitológia, virológia, molekuláris diagnosztika) adminisztrációs és információs igényeit.


Az eMedWorkS alkalmazás közvetlen kapcsolatot teremt a különböző egészségügyi szolgáltatók között. Segítségével lehetőség nyílik arra, hogy a háziorvosok, laboratóriumok, kórházak bármely partner kórházi munkahelyre, laboratóriumba interneten keresztül beutalhassák, előjegyezhessék betegeiket, illetve a vizsgálat elvégzését követően azok eredményeit megtekinthessék.


Az alkalmazás elsődleges funkciója az orvosok számára a vizit során szükséges, releváns információk nyújtása, illetve a vizitelés során megállapított orvosi elrendelések, feladatok, utasítások gyors és egyszerű kezelése. Az alkalmazás kiváltja a papír alapú lázlapot és a papír alapú feladatszervezést, ennek hatására átláthatóbb, nyomon követhetőbb és hatékonyabb munkavégzést tesz lehetővé.


MedWorkS oldali EcoSTAT, CATO és TraceLine illesztések.