HU
Magyar
HU
Magyar
GB
English
​​MedWorkS
Minden egy rendszerben
Rólunk
Lorem ipsum

Bemutatkozás

A GlobeNet a 90-es évektől az egészségügyi informatikai piac meghatározó szereplője. Elsősorban kórházak, klinikák és rendelőintézetek részére fejlesztünk és szállítunk szakmai rendszereket, megoldásokat. Legfőbb termékünk a MedWorkS információs rendszer, amely teljes körű funkcionalitásával egyedülálló integrált megoldás az egészségügyi informatika piacon.

A jelenlegi informatikai rendszerszállítók közül a GlobeNet az egyetlen partner, aki:

  • egy kézből nyújtja a teljes körűen integrált kórház információs rendszermegoldást,
  • olyan rendszert szállít, mely integrált ORACLE adatbázison, korszerű, megbízható technológián alapul,
  • az egészségügyi intézmény teherbíró képességét figyelembe véve, rugalmas, egyedi rendszer- és finanszírozási konstrukciókat biztosít,
  • ezáltal elérhetővé téve a nehéz gazdasági helyzetben lévő intézmények számára is teljes körű és korszerű informatikai rendszer megvalósítását,
  • magas szintű szolgáltatásokkal, rendkívüli üzembiztonságot nyújt,
  • és nem utolsó sorban, kiemelt figyelmet fordít ügyfelei, felhasználói megelégedettségére.


Büszkék vagyunk arra, hogy megoldásaink saját fejlesztésű termékek, amelyek mind a hazai és uniós egészségügyi, mind a jogszabályi és orvos-szakmai követelményeknek megfelelnek. Tapasztalataink szerint ügyfeleink teljes mértékben elégedettek szolgáltatásainkkal, ezt támasztja alá az is, hogy a GlobeNet által fejlesztett MedWorkS rendszert évről évre egyre több intézmény választja.

Küldetésünk


Egészségügyi informatikai megoldások kiváló minőségben, színvonalas szakmai funkcionalitásokkal, és versenyképes árakon – ez a mi küldetésünk!

Megalakulásunk óta vizsgáljuk a kórházak tevékenységét, és tapasztalatainkat hiánytalanul beépítettük a MedWorkS rendszerbe, amely ma már mindent tud, amit egy egészségügyi intézmény elvárhat egy egységes informatikai rendszertől. Tisztában vagyunk azzal, hogy az informatika világában egy tökéletes rendszer sem lehet sikeres, ha nem a legmagasabb szintű projektmenedzsment, valamint oktatási és az üzemeltetési szolgáltatások támogatják. A GlobeNet kiugró sikere így annak bizonyítéka, hogy képesek vagyunk a MedWorkS-öt bárhol, bármilyen intézményben problémák nélkül telepíteni, testre szabni és zökkenőmentesen elindítani és fennakadások nélkül üzemeltetni. Ahogyan a MedWorkS modulokból álló, de egységes informatikai rendszer, úgy a GlobeNet is fejlesztő, szervező, oktató, és üzemeltető egységek szorosan együttműködő egységes szervezete.

Célunk, hogy európai szinten meghatározó szereplői legyünk az egészségügyi informatikai piacnak, ennek eléréséhez az alábbi elveket, értékeket tartjuk szem előtt:​

Ügyfélközpontúság 

Ügyfeleink igényeit, elvárásait maximálisan figyelembe vesszük, és minden területen képviseljük üzleti és szakmai érdekeiket.

Rugalmasság 

Ügyfeleink egyedi igényeinek, elvárásainak kielégítésére képesek vagyunk megtalálni az optimális informatikai, szakmai és üzleti megoldást, és ezt magas színvonalon meg is tudjuk valósítani.

Megbízhatóság 

Minket elsősorban a munkatársainkon, a megoldásainkon, munkáinkon, a termékeinken, a szolgáltatásainkon és az árainkon keresztül ítélnek meg. Ezért törekszünk arra, hogy megbízhatóságunkat ezek az alkotók tükrözzék a legintenzívebben.

Felelősség 

Cégünk felelősséggel tartozik munkatársaink, ügyfeleink és partnereink felé. Ez biztosítja azt a hátteret, ami lehetővé teszi, hogy munkánkat magas színvonalon végezzük, kizárólag a tevékenységeink és szolgáltatásaink megfelelő végzésére koncentráljunk.

Innováció 

Hiszünk abban, hogy az innovatív szemléletünkkel érhetjük el azt, hogy sikeresek legyünk a termékfejlesztésben, az ügyfélkezelésben és a szolgáltatásainkban.

Tisztesség 

Partnereinkkel és Ügyfeleinkkel való együttműködésünk alapja a kölcsönös tisztelet és megbecsülés, amire nagy figyelmet fordítunk.

Tanúsítványok 

A GlobeNet arra törekszik, hogy tevékenységét a lehető legkorszerűbb szinten tartsa, és biztosítsa az információvédelmet és a megbízható működést. Innovatív megoldásokkal, a munkatársak szakmai ismereteinek folyamatos bővítésével tart lépést a rohamosan fejlődő informatikai szakmával. A GlobeNet által fejlesztett egészségügyi rendszerek adatkezelése megfelel a törvényi előírásoknak, rendeleteknek, valamint folyamatos fejlesztéssel valósítja meg az adatbiztonságot. Cégünk hangsúlyt fektet arra, hogy a saját védelmi előírásai megfeleljenek az üzleti partnerek védelmi elvárásainak is. A GlobeNet mind hazai, mind nemzetközi hírnevének, piacvezető pozíciójának kialakítását, fenntartását és erősítését az elvárásoknak megfelelő minőség, valamint a hatékony minőségirányítás garantálja, ezért kiemelt fontosságot tulajdonítunk mindazon tevékenységnek, amely céljaink elérését segíti a minőség és a minőségirányítási rendszer, valamint a termék-előállítási és szolgáltatási kultúra folyamatos fejlesztésével. A GlobeNet vezetősége által elvárt színvonalú működéshez egy olyan integrált irányítási és információvédelmi rendszert alkalmaz, amely megfelel az ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, valamint az ISO / IEC 27001:2013 információbiztonsági szabvány előírásainak. A GlobeNet szoftverfejlesztés és kereskedelem tevékenységi területeken az AQAP 2110 ​NATO normatív dokumentum követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszert működtet. Cégünk mindent megtesz annak érdekében, hogy a fenti politikákat valamennyi munkatársa megismerje, és ennek megfelelően lássa el feladatait.

Internetes jogi, adatvédelmi információk 

A weblaphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. A GlobeNet honlapja szerzői jogvédelem alatt áll. Minden honlapunkon használt védjegy, márkanév, logó, szlogen stb. a GlobeNet tulajdonában áll.

Tilos a weboldal egészének vagy részeinek (fotó, grafika, szöveg, multimédiás anyagok, adatszerkezet, program stb.) bármilyen módszerrel, technikával történő másolása és terjesztése. Tilos továbbá a honlap bármely részének megváltoztatása vagy bármely más műbe, publikációba, honlapba építése, legyen az elektronikus vagy hagyományos forma.

A honlapon található információk jóhiszeműen kerültek felhelyezésre, azok kizárólag csak tájékoztató célt szolgálnak. A GlobeNet fenntartja magának a jogot arra, hogy bármikor, amikor azt szükségesnek tartja, változtatást, javítást, módosítást végezzen a honlapján, előzetes figyelmeztetés nélkül.

A GlobeNet honlapja tartalmaz olyan kapcsolódási pontokat, amelyek más internetes honlapokhoz nyújtanak automatikus kapcsolódási lehetőséget. Ezek a kapcsolódó honlapok harmadik személyek tulajdonában, kezelésében állnak. A kapcsolódó honlapokhoz a Globenet csupán hozzáférést közvetít, így nem vállalunk semmilyen természetű felelősséget ezekért a honlapokért és az azokon elhelyezett információkért.

A GlobeNet tiszteletben tartja honlapja látogatóinak személyes adatokhoz fűződő jogait. Az önként megadott adatok (név, e-mail cím, telefonszám) kezelését minden esetben az érvényes adatvédelmi törvény előírásainak betartásával végezzük.