HU
Magyar
HU
Magyar
GB
English
​​MedWorkS
Minden egy rendszerben
Példa cím
Lorem ipsum

MobiWorkS - Orvosi vizittámogató mobilalkalmazás 

A Microsoft 2014. évi Windows 8 Fejlesztői Versenyének nyertese a MobiWorkS a „Legjobb Egészségügyi Alkalmazás” kategóriában.

Az alkalmazás elsődleges funkciója, hogy az orvosok számára a vizit során szükséges, releváns információk elérését biztosítsa, illetve a vizit során megállapított orvosi rendelések, feladatok, utasítások gyors és egyszerű bevitele. Az alkalmazás kiváltja a papír alapú lázlapot és feladatszervezést, ennek hatására átláthatóbb, nyomon követhetőbb és hatékonyabb munkavégzést tesz lehetővé.

Az alkalmazás két fő részből áll: egy mobileszközre (tablet) települő, és a MedWorkS-ben erre a célra kialakított környezetből, funkcionalitásból.

A mobileszköz segítségével egyrészt a vizit során az orvos naprakész információkat kaphat a betegről (pl. vitális paraméterek alakulása, labor vizsgálat kérések záródokumentumainak megtekintése, stb.), másrészt lehetőség nyílik a vizit során hozott orvosi intézkedések elrendelésére, támogatására. A mobil alkalmazás központi eleme az elektronikus lázlap, melyen naprakész információk jeleníthetők meg a betegről vizualizált, könnyen áttekinthető formában (úgymint gyógyszerelés, elrendelt vizsgálatok, vitális paraméterek, stb.).

A mobilalkalmazás segítségével a nővéri munka hatékonysága is fokozható az ápolási anamnézis, és vitális paraméterek rögzítésének lehetőségével.

A vizitelés során a mobilalkalmazás segítségével elrendelt feladatok a MedWorkS részére automatikusan feladásra kerülnek.

2015 júniusától új verzió érhető el Microsoft Windows platformon, mely a következő változtatásokat tartalmazza:

  • Windows 8.1 támogatás
  • új fejlesztésű GUI felület 
  • másodlagos csempék használatának lehetősége
  • élő csempék használata
  • nagyobb hálózati stabilitás