HU
Magyar
HU
Magyar
GB
English
​​MedWorkS
Minden egy rendszerben
Példa cím
Lorem ipsum

LabWorkS laboratóriumi informatikai rendszer 

A LabWorkS laboratóriumi informatikai rendszer tökéletesen kiszolgálja a laboratóriumi tevékenységeket és a legmagasabb laborszakmai igényeket, legyen szó országos intézetről, több telephelyes megyei kórházról, vagy önálló rendelőintézetről.

A LabWorkS kezeli a legújabb szorter és archiváló rendszereket is, valamennyi kommunikációra képes eszköz zökkenőmentesen csatlakoztatható hozzá. A laboratóriumi műszerek – mind a betegforgalmi, mind a minőségellenőrzési adatok szempontjából – online kapcsolódnak a LabWorkS rendszerhez. 
A rendszer használatával a felhasználók a manuális adminisztráció helyett a szakmai munkára helyezhetik a hangsúlyt, a rendszer maximálisan segíti és támogatja tevékenységeiket.

Minőségirányítás

A LabWorkS rendszer teljes körű online támogatással megerősített minőségellenőrző funkcióval rendelkezik, ami minőségi munkavégzést tesz lehetővé a laboratóriumokban. A rendszer az adatrögzítésen túl grafikonok generálásával segíti a korszerű minőségirányítást.

Mintakezelés

A mintakezelést a rendszer alapértelmezésben vonalkódos leolvasással végzi, a legmagasabb szintű biztonságot nyújtva ezen a területen. Opcionálisan kialakítható a gyári vonalkódos csövek használata is, amelynek révén a mintavétel pillanatában megtörténik a beteg azonosítása.

Integrált MedWorkS funkciók

A LabWorkS a MedWorkS integrált informatikai megoldás részeként szolgáltatja igazán előnyeit. A rendszerben az osztályos laborkérés, az eredmény fogadása és a leletmegtekintés alapértelmezett, a rendszer ezeket egy praktikus döntés-előkészítő funkcióval egészíti ki. Az eredménynavigátor segítségével nemcsak a statikus vizsgálati adatokat tekinthetik meg egy-egy beteg esetében az orvosok, hanem az eredmények dinamikus vizsgálatával trendek és eloszlások is értelmezhetők, sőt, a tudományos munkákhoz nélkülözhetetlen kumulatív statisztikák kialakítására is van lehetőség. Az integráltságot erősíti a LabWorkS gyógyszertári kapcsolata is, mellyel a reagensek rendelése, beérkezése, illetve a labor anyagfelhasználása kontrollálható.

Panelek, protokollok

Az osztályok, beküldő munkahelyek laboratóriumi vizsgálat kérését előre definiált panelek, vizsgálati protokollok támogatják. A protokollokat a laboratórium, illetve az ennek a feladatnak a végrehajtására jogosult személy tudja kialakítani az intézet munkahelyei, osztályai számára. A panelek kialakítása egyszerű és gyors: létrehozhatók olyan intézeti panelek, amelyek minden egyes osztályon megjelennek, illetve osztályokra specializáltan is szerkeszthetők protokollcsoportok.

Szofisztikált rendszer

A LabWorkS felhasználói felülete sokéves szakmai tapasztalat alapján forrt ki. Mivel a laboratóriumi munka működési rendje nagy eltéréseket mutat az egyes intézmények között, ezért fejlesztőink rendkívüli rugalmasságot építettek be a rendszerbe, hogy az a felhasználók igényei által testre szabható legyen.