HU
Magyar
HU
Magyar
GB
English
​​MedWorkS
Minden egy rendszerben
Példa cím
Lorem ipsum

eMedWorkS alkalmazás 

Az eMedWorkS alkalmazás közvetlen kapcsolatot teremt a különböző egészségügyi szolgáltatók között. Segítségével lehetőség nyílik arra, hogy a háziorvosok, laboratóriumok, kórházak bármely partner kórházi munkahelyre, laboratóriumba interneten keresztül beutalhassák, előjegyezhessék betegeiket, illetve a vizsgálat elvégzését követően azok eredményeit megtekinthessék. E kapcsolat révén a beteg hatékonyabb és jobb ellátása valósul meg, a páciensek így már a számukra előjegyzett időpontban (akár a kiválasztott orvoshoz is) mehetnek vizsgálatra/laboratóriumba, nem kell külön időpontot egyeztetniük a vizsgálatot végző munkahellyel. A kórházak és/vagy laboratóriumok közötti közvetlen kommunikáció segítségével javítható az ellátó intézmények terheltsége is, megszüntethetőek az időpont-torlódások. Az elektronikusan feladott kérések a vizsgáló munkahely előjegyzési listájában azonnal láthatóvá válnak. A vizsgálat elvégzését követően az eredmények (leletek) a vizsgálatkérő vagy meghatalmazottja számára hozzáférhetőek, megtekinthetőek és lehívhatóak.

A rendszer fő funkciói:

  • Előjegyzés szakrendelésekre: időpontos és darabszámos vizsgálatokra történő előjegyzést, vizsgálatkérést tesz lehetővé
  • Laborvizsgálat: a laborkérés teljes feladását biztosítja
  • Eredmények: a feladott vizsgálat- és laborkérések megtekinthetők, kérőlap nyomtatható hozzájuk, illetve amennyiben a vizsgálat elvégzésre került, az eredmény is megnézhető, letölthető.


Az eMedWorkS alkalmazás integrálható a háziorvosi szoftverbe, így nemcsak a webes felületen keresztül, hanem a felhasználó saját megszokott rendszeréből is használható ez a többlet-funkcionalitás.