HU
Magyar
HU
Magyar
GB
English
​​MedWorkS
Minden egy rendszerben
​​MedWorkS
Minden egy rendszerben
HU
Magyar
HU
Magyar
GB
English
HU
Magyar
HU
Magyar
GB
English
Példa cím
Lorem ipsum
HU
Magyar
HU
Magyar
GB
English
​​MedWorkS
Minden egy rendszerben

Adatvédelem 

A GlobeNet arra törekszik, hogy tevékenységét a lehető legkorszerűbb szinten tartsa, és biztosítsa az információvédelmet és a megbízható működést. Innovatív megoldásokkal, a munkatársak szakmai ismereteinek folyamatos bővítésével tart lépést a rohamosan fejlődő informatikai szakmával. A GlobeNet által fejlesztett egészségügyi rendszerek adatkezelése megfelel a törvényi előírásoknak, rendeleteknek, valamint folyamatos fejlesztéssel valósítja meg az adatbiztonságot. Cégünk hangsúlyt fektet arra, hogy a saját védelmi előírásai megfeleljenek az üzleti partnerek védelmi elvárásainak is. A GlobeNet mind hazai, mind nemzetközi hírnevének, piacvezető pozíciójának kialakítását, fenntartását és erősítését az elvárásoknak megfelelő minőség, valamint a hatékony minőségirányítás garantálja, ezért kiemelt fontosságot tulajdonítunk mindazon tevékenységnek, amely céljaink elérését segíti a minőség és a minőségirányítási rendszer, valamint a termék-előállítási és szolgáltatási kultúra folyamatos fejlesztésével. A GlobeNet vezetősége által elvárt színvonalú működéshez egy olyan integrált irányítási és információvédelmi rendszert alkalmaz, amely megfelel az ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, valamint az ISO / IEC 27001:2013 információbiztonsági szabvány előírásainak. A GlobeNet szoftverfejlesztés és kereskedelem tevékenységi területeken az AQAP 2110 NATO normatív dokumentum követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszert működtet. Cégünk mindent megtesz annak érdekében, hogy a fenti politikákat valamennyi munkatársa megismerje, és ennek megfelelően lássa el feladatait.

Internetes Jogi, Adatvédelmi Információk

A weblaphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. A GlobeNet honlapja szerzői jogvédelem alatt áll. Minden honlapunkon használt védjegy, márkanév, logó, szlogen stb. a GlobeNet tulajdonában áll.

Tilos a weboldal egészének vagy részeinek (fotó, grafika, szöveg, multimédiás anyagok, adatszerkezet, program stb.) bármilyen módszerrel, technikával történő másolása és terjesztése. Tilos továbbá a honlap bármely részének megváltoztatása vagy bármely más műbe, publikációba, honlapba építése, legyen az elektronikus vagy hagyományos forma.

A honlapon található információk jóhiszeműen kerültek felhelyezésre, azok kizárólag csak tájékoztató célt szolgálnak. A GlobeNet fenntartja magának a jogot arra, hogy bármikor, amikor azt szükségesnek tartja, változtatást, javítást, módosítást végezzen a honlapján, előzetes figyelmeztetés nélkül.

A GlobeNet honlapja tartalmaz olyan kapcsolódási pontokat, amelyek más internetes honlapokhoz nyújtanak automatikus kapcsolódási lehetőséget. Ezek a kapcsolódó honlapok harmadik személyek tulajdonában, kezelésében állnak. A kapcsolódó honlapokhoz a Globenet csupán hozzáférést közvetít, így nem vállalunk semmilyen természetű felelősséget ezekért a honlapokért és az azokon elhelyezett információkért.

A GlobeNet tiszteletben tartja honlapja látogatóinak személyes adatokhoz fűződő jogait. Az önként megadott adatok (név, e-mail cím, telefonszám) kezelését minden esetben az érvényes adatvédelmi törvény előírásainak betartásával végezzük.